Cantarellerne Koret holder pause pga corona-restriktionerne
Dropboxvejledning

Opdateret den 20. september 2020.

Hvad er dropbox?

Dropbox er et sted i skyen, hvor man kan opbevare digitale objekter – fx fotos, film, tekster, lydfiler og noder. Du kan oprette foldere på samme måde som på din computer. Ja faktisk ligner det til forveksling dit filsystem på din computer.

Hvad er fidusen ved dropbox?

Der er mange fordele ved at have sine ting liggende i dropbox. Du kan fx bruge det som sikkerhedskopi. Men de to helt store gevinster er:

1. Du kan dele dine ting med en afgrænset gruppe personer.
2. Du har adgang til tingene fra alle dine enheder, dvs. både computer og smartphone – og hvad du eller måtte have.

Hvad koster det?

Basisversionen er gratis. Her får man adgang til 2GB, hvor der kan ligge noder og lydfiler for over en million melodier, hvilket må være nok for os. Begynder vi derimod at lægge film og billeder i dropboxen, så kan der hurtigt blive pladsnød. Man kan om nødvendigt købe sig til ekstra plads.

Hvad ligger der i Catarellernes dropbox?

Her har vi en række andre ting, som kun har interesse for korets medlemmer, og som vi af forskellige grunde ikke ønsker at andre skal kunne se.

Først og fremmest ligger der noder og lydfiler. Af ophavsretsgrunde er vi nødt til at sikre, at der ikke er offentlig adgang til disse ting. Desuden har vi mødeindkaldelser samt referater fra bestyrelsesmøder og generalforsamlinger.

Og sidst, men ikke mindst, vores medlemsliste.

Hvordan får jeg adgang til Cantarellernes dropbox?

1. Du får en invitation fra Cantarellernes it-ansvarlige via email. Den kan se sådan ud: ”Hej! XXXXX har inviteret dig til at se indholdet af mappen Cantarellerne i Dropbox.” Du skal herefter aktivere den blå knap med teksten ”Se mappen”.

2. Hvis du allerede har en dropbox tilknyttet emailadressen, som du er registreret under hos Cantarellerne, vil du få adgang til Cantarellernes mappe, når aktiverer den blå knap.

3. Hvis du ikke har en dropbox-konto tilknyttet emailadressen, som du er registreret under hos Cantarellerne, vil du blive bedt om at oprette en sådan. Når det sker via ovennævnte invitations-email, får vi gratis udvidet dropboxen med ¼ GB. Og det får du også.Hvem er vi? Galleri Korets særpræg AKTUELLE KONCERTER Interesseret? Kalender Medlem